>

update from flygplatsen.

--- Datum: 2009-12-31 Tid: 05:49:53

Hej vänner.
Sitter just nu på arlanda flygplats, har varit här sen klockan kvart över 3, klockan är väl sex på morgon snart om jag inte är helt ute och cyklar? Är nämligen ingen klocka på den här datorn.. tråkigt som fan har jag så jag var tvungen att betala för lite internet.. haha. Fördriva tiden lite..

Nått som är jävligt irriterande iaf är att det är så IN I HELVETE kallt här, helt sjukt jävla kallt. Håller fan på att frysa arslet av mig!! Det är inte ett skämt heller.. har krupit ihop som en liten pygmé här omvirad i min tröja och vela döööö.. men det går inte för det är för kallt. Tungt. Snart om circus två timmar så får jag checka in min överfyllda backpack, haha helt sjukt vad full den är. Skulle haft en större men är man så fattig som jag är så gäller det att dra ner på vissa grejer och i detta fall blev det på väskan..dumt val kanske?

Tidigare idag så har jag stressat så oootroooligt, fixat internationellt körkor mm.. packat, ätit smörgåstårta, träffat Nina och grabbarna grus :) Min bästaste Mats och Siken kom förbi och sa adjö, fick även en present.. kan tyvärr inte säga var det är för den ligger oöppnad och nerpackad i väskan.. skulle tydligen öppna den tillsammans med Josh när jag anlänt till hans hus. Spännande. Matzi ponken jag kommer sakna dig.. jag hoppas så att du kommer ner till Australien :) skulle bli topp!

Apropå saknad, var jobbigt att säga hejdå till mamma när jag skulle hoppa på tåget.. vi som är som ler och långhalm(säger man så?) för det mesta.. har dock svårt att känna mig ledsen just nu.. känns liksom som om jag ska åka på en veckas semester till Kreta typ.. det har nog inte slagit mig riktigt än att jag ska vara borta så pass länge och åka till andra sidan jordklotet.. en panikattak lär väl vara väntad om nån dag kan jag tänka mig.. haha. Hoppas jag inte skrämmer Josh och hans familj :p Men just nu tänker jag mest på att jag ska komma fram helskinnad.. förhoppningsvis gör jag det också.. förlåt mamma och ni som läser om jag är LITE negativ.. men man kan ju inte låta bli att tänka lite så.. det är en lååååååååång resa jag ska göra. En liten tjej som jag kan ju tappas bort :p hehe.

Det är iaf en himla massa folk här på arlanda, fan folk måste ju vara dum i huvudet som flyger på nyår? eller hur? (tänker mest på mig själv) anywho, snart går mitt lilla flyg till frankfurt, eller snart och snart.. det går kl 10. Jag hoppas ni alla får en fantastiskt rolig nyårs kväll, jag ska försöka kolla ut genom ett flygplans fönster och spana efter raketer ;) Gott nytt år alla!

Hörs på fredag :)
xoxo


Goodbye!

--- Datum: 2009-12-30 Tid: 21:22:28
Nu snart tar jag tåget till Arlanda! 10.10 i morgon går flyget till frankfurt, sen vidare till hongkong sen vidare till melbourne. yey. Om jag inte får tag på nått internet så hörs vi på fredag, och då är jag i AUSTRALIEN! galet.

om jag störtar eller nått, så älskar jag er. Pusshej.

.. å gamle farfarsgubben sa..

--- Datum: 2009-12-30 Tid: 14:34:14
hört hemma hos farmor och farfar..

farfar: Man börjar ju fan tro att man bor i afrika! Se, där går det en neger!!
några minuter senare..
farfar: Kolla nu!! nu kommer dom, 5-6 stycken!!!

haha jag tyckte det var lustigt..
go faffa :) och nej.. han är inte rasist.

the beginning..

--- Datum: 2009-12-28 Tid: 21:44:45
jag har iaf börjat nu.. två tummar upp. Har lagt fram lite tröjor.

Tänkte väl berätta lite om min dag som varit, har varit på stan med mor och lillasyster. Syrran fick med sig hem tok schysta grejor, en snyggt linne från veromoda, en tröja från carlings och vit snygg snowboard jacka och AS SNYGGA snowboard byxor från moyo. Guu, jag blir så avis önskar jag kunde shoppa en massa, men det kan jag icke.. men helt tomhänt var jag inte när jag kom hem utan jag köpte faktiskt två par trosor och en sminkväska.. 50% haha :D billigt och bra.

Efter stan så åkte jag till birsta och gick in till Carlings och kramade om Hampus, min lill pöjk kommer sakna han. Gustav fick sig också en hejdå kram :) sen mötte jag upp Sabrina och vi gick runt och kikade lite.. sen bjöd hon på mat. Gissa vad det blev? :D haha MC DONALDS! måste passa på juu! Josh säger att donken inte är god i OZ så jag njöt som fan utav min sista mc feast på 1 år ;) haha. svull. Min go sabrina, kommer sakna henne också!
Och Lina! som bara faaan.. shit kommer sakna alla :S

Har även inte skrivit om gårdagen, var med Lina på dan på birsta och gick runt lite och fikade :) mys. Efter det så kom matzi och hämta mig hemma hos mig och vi åkte till hans gamla lägenhet för att packa lite och köra över tills hans nya lägenhet.. nice place som fan! anywho, sen åkte vi till city gross för att handa käk, mötte upp hampus och nathalie också :) köpte en MAASSA MAT. Gjorde 3 rätters hemma hos mats och hade en liten avskedsmiddag :) toast med räkor och aioli eller hur det stavas, sen nån italiensk pasta rätt som matzi gjorde och till efterrätt så gjorde vi marängswish! MUMS! Blev sjukt mätt, men trevligt var det.

osammanhängade inlägg som tusan, men wtf. NU vet ni vad som hänt ;D



 JAG ÄLSKAR ER!!!




jag är verkligen sämst på det här!!

--- Datum: 2009-12-28 Tid: 21:15:25
JAG HATAR ATT PACKA!!
har fan inte ens börjat och det går fanimig inte braaa.. suck!
har ingen aning om hur jag ska göra eller vad jag ska ta med mig. blä.

har iaf en digitalkamera nu, tack mätzie för personalpriset ;) den ligger på laddning så har inte testat den än, förhoppsningsvis är den bra. Är ingen värsting men det duger nog åt mig.

aja, tillbaka till packningen kanske? eller?
suck.

my life is a revolver.

--- Datum: 2009-12-27 Tid: 15:03:20

Här har man inte varit aktiv iaf, ska bli bättre nu när jag åker. Ni måste ju få läsa om mig och mitt liv nere i Melbourne :) hehu. apropå det så är det bara 3½ dag kvar.. sigh!!!! jag är tok nervös. Har inte packat än heller, men jag ska förhoppningvis ut på birsta idag och köpa en väska, ska även ha en digitalkamera också. Yep, där rycker julaftonspengarna.

Så ska väl berätta här då i lite kortare drag om min julhelg, började först i onsdags med en liten julafton med mamma, mormor och resten av det lilla gänget. Åt 10 kg mat och drack 20 liter julmust. Öppnade lite julklappar, fick två sommartoppar, dollar, en minivolymplatttång, neccesär eller hure stavas och det bästa av allt!! alla som läst the twilight saga böckerna vet ju att bella får ett armband i tredje boken? är det tredje eller var dt fjärde? aja, iaf så fick jag ett likadant :D heehuuu!! överlycklig!! ahah som den nörd jag är.

på självaste julafton så åkte jag och sig till farmor och farfar och firade med resten av släkten, kollade på kalle anka med alal barnen och bara myste. Åt därefter ytterligare 10 kg mat och drack 10000 liter julmust.. fyfan jag såg ut att vara gravid. anywho, sen så blidde det lite mer julkappar.. och jag fick mest pengar och det tackar jag för.. för här ska köpas en digitalkamera! yey.

juldagen, blev bara ett oändligt stress.. íngen visste någonting men tillslut så hamnade vi hos gg på förfest, stressdrack för att vi skulle ner tidigt för att slippa kön, så vi tog en taxi vid 10 och då hade jag redan hunnit druckit en hel vinare och 3 hannas 7.0. topp. full som en kastrull tog vi oss in på allstars och där är väl allt en aning dimmigt. åkte tydligen hem vid 12 för jag trodde klockan var 3.. dumt. vaknade upp dagen efter med en maja under sig och var bakis som ett as.

ja det var ju typ min julhelg. haha, både upp och ner kan man säga.
nu ska jag ta bilen och hämta upp lina sen så blire en liten sväng på birsta. måtte gudarna hjälpa mig med allt kaos där idag. pjuu.

xoxo


big fat suck.

--- Datum: 2009-12-22 Tid: 12:29:18
Efter att ha betalat reseförsäkringen så har jag 239;- kvar på kontot.. åååh retard!!!
blir nog ingen utgång på juldagen för min del.. jäklar vad irriterande. och hjälp vad fattig jag kommer vara nere i Australien.. tur jag har josh som tar hand om mig den första månaden. drameh!

Så om det är någon som känner som så att juldagen inte kommer bli sig likt utan mig?
jag tar mer än gärna emot sponsorer.

välkommen du härliga kaos under vinter och juletid.

--- Datum: 2009-12-21 Tid: 17:08:08

Det är inte klokt vad snö vi har fått här i Sundsvall! Dra på trissor, när jag vaknade i morse och såg ut genom fönstret så trodde jag att jag skulle svimma.. hur mycket snö som helst! Äntligen en vit jul kan man väl säga?

Idag så har jag varit på banken och tagit hand om lite kontoutdrag och liknande.. har även följt med la familia och köpt en julgran. Den ska väl bli påklädd ikväll kan jag tänka mig. MEN vilket kaos det var i birsta idag, herreguu..
Bussar, lastbilar och bilar som stod och spann och satt fast längst vägen. Total stopp! Sen att resterande trafik i västernorrlandslän kör utan någon som helst respekt mot andra trafikanter behöver vi ju inte tala om. hua vad arg jag blir på vissa människor.. håll er hemma! Nu när jag ändå är och vandrar på den ilskna vägen så vill jag bara be alla jävla tanter på Ica maxi att fara åt helvete!!! Trängsel och stress är det ju under juletider och speciellt på mataffärer..DET ÄR LIKA TRÅNGT OCH JÄVLIGT FÖR ALLA!! så varför i hela friden ska kärringarna trängas och köra sönder hälsenor på andra bara för att ni är så jävla tjuriga och ska fram först.. tantfanskap!!

pust.. Är lite glad att man åker härifrån om 10 dagar. Bort från kylan och skitn här.. mmh välkommen AUSTRALIEN! shit, kan ni fatta? 10 dagar.. är ju inte klokt egentligen.
Nä, nu ska jag äta ett chips.
xoxo


bjussar på en till vintrig bild också snäll som man är :]


winter wonderland.

--- Datum: 2009-12-20 Tid: 16:19:30
En bild från min lilla photoshot med Sis och Linnea :)
tack tejer





I remember the sound
Of your November downtown
And I remember the truth
A warm December with you


ET phone home.

--- Datum: 2009-12-18 Tid: 21:03:36

Ååååh, E.T går på tv4+. Det går mot sluttampen nu men guu vad jag sitter och bölar här i sängen, riktigt emotional när det gäller sånt här.. Men oj oj oj vad E.T är söt, tycker inte ni det också? Jag ville alltid ha en egen E.T när jag var liten.. men självklart så fick jag aldrig någon. Kanske ska skriva det på önskelistan? 

Ikväll så blire bara en myskväll för mig, fredagsmys. Ska bara gloo på filmer hela kvällen och äta ostkrokar :) toppnn! Alltid fint att lägga på lite extra fett på kroppen eller hur var det?
Imorgon vankas det lite fotografering och julbord.. om jag får ihop slantar till det, men det löser sig nog. Någon som har nå flasker med alkohol att dela med sig av får mer än gärna höra av sig.

Ha en toppen kväll.
xoxo 


nothing you ever seen before.

--- Datum: 2009-12-16 Tid: 16:56:40
Ny dag, ännu en tråkig arbetslös dag där jag vankar omkring och känner mig fattig. Suck. Livet är bra tufft. Man klagar när man hade jobb och man klagar när man är arbetslös. Är man någonsin nöjd?
Anywho, jag ska precis börja laga lite mat.. Syrran beställade stuvade makaroner och korv.. det är verkligen malin i ett nötskal. Ska alltid ha korv eller pasta eller nått sånt. När jag väl exprimenterar med maten och gör wok och grejer så duger det inte i smaken. Skitunge ;).

Ni som undrar hur det gick i lucia finalen på memento så vann Lena alexandersson, gubben i låddann sa att jag kom två. Kul att veta. Var rätt skoj det där faktiskt, man fick ju gratis drinkar ;) inte helt fel. Har dock gjort av med pengar som jag verkligen inte har under 2 veckor nu. Känns riktigt tungt. Varför är ja så dum som går ut och roar mig när jag vet att jag har det knapert och kan knappt köpa mig en jävla ryggsäck inför resan? fy skäms på mig.. utöver det så kommer det räkningar nu.. verkligen fel tajming. Skit vuxen liv. blä.

nu ska jag gå och dö.



då provar vi..igen.

--- Datum: 2009-12-13 Tid: 18:57:43

jag har inte alls haft tid med bloggen på sista tiden, och varför kanske ni undrar då eftersom jag är arbetslös och borde ha all tid i världen.. men icke. Josh har nämligen varit här i 1½ vecka och vi har umgåtts, festat, och försökt gjort mig förberedd för min stora resa. Har inte gått så jäkla bra, det är bara 18 dagar kvar och jag är livrädd. Skräckslagen och börjar fundera på vad fan jag har gett mig in på..

Jag ska åka till ett främmande land på andra sidan jordklotet, jag har inga fickpengar så jag ska börja jobba liksom dom första månaderna innan jag kan börja resa runt.. well det klagar jag inte över. För jag kommer förhoppningsvis få det kanon iallafall..förhoppningsvis. Anywho, jag ska bo hos en främmande familj, bara josh jag känner. Kommer troligtvis bo hos familjen hallam/payne i ca 5 månader.. kanske mer kansker mindre. vem vet? guu, det är så många tankar som cirkulerar i mitt huvud.. kommer jag vara i vägen? kommer josh vänner att tycka om mig? kommer jag kunna skapa ett eget liv och slippa leva på josh? Kommer jag bli uppäten av hajar när jag lär mig surfa? jag är livrädd för spindlar, hur fan ska det gå? Kommer jag gå vilse på mina mellanlandingar innan slutstationen? osv osv osv.. herreguuuu säger jag bara. Känns iallafall jävligt skönt att man har en ombokningsbar biljett så jag kan åka hem när jag vill.. Jag SKA försöka hålla ut hela året, har ni tur så slipper ni mig så länge ;) höhö.

18 dagar.. det är så lite.


Rated R.

--- Datum: 2009-12-01 Tid: 14:33:59


Jag är helt kär i Rihannas nya album.
En liten ny sida från henne, men jag tycker denna sida passar henne bra.
Låtarna är grymma!!




om en dröm kunde uppfyllas.

--- Datum: 2009-12-01 Tid: 12:53:08


har ni hört på maken???? Twilight huset, Cullens hus är till salu!!
till saaaluu! alltså.. ge mig! Det kostar ju bara sisådär 23 miljoner,
men det är det tamefan värt!! ge mig ge mig ge mig!!
jag skulle bli världens gladaste.

källa posh.23

RSS 2.0