>

La Roux.

--- Datum: 2010-01-18 Tid: 09:58:49
Love, love is like a stubborn youth
That you'd rather just deny
I'm walking on a broken roof
While I'm looking at the sky
 
It's all false love and affection
You don't want me
You just like the attention
Yes it's all false love and affection
You don't like me
You just want the attention

 
I'm not your toy
This isn't another girl meets boy 
 
Love, love hides in a smoky light
And I can never find the truth
Boy, your touches leave me mystified
And I wish I could believe in you
 
Yes it's all false love and affection
You don't want me
You just like the attention
Yes it's all false love and affection
You don't like me
You just want the attention

 
I'm not your toy
This isn't another girl meets boy 
 
It's all false love and affection
You don't want me
You just like the attention
Yes it's all false love and affection
You don't like me
You just want the attention
 
I'm not your toy
This isn't another girl meets boy

live my life.

--- Datum: 2010-01-13 Tid: 06:34:30

Hej Sverige.
Jag ar ur usel pa att blogga, jag ska forsoka att skarpa mig. Btw sa ska jag pa en arbetsintervju i morgon, eller det ar inte en intervju mer som en introduktion. Fabriksjobb ar var det handlar om, typ packa kartonger, plocka jordgubbar osv.. Josh jobbar ocksa med samma staff, sa forhoppningsvis sa hamnar vi pa samma stalle.. vore schyst. Mitt cv blev klart idag tack vare Debra :) tusen tack du ar underbar. Sa medans jag kommer jobba om jag kommer jobba pa fabriks jobbet sa ska jag ut och soka jobb lite overallt har.. forhoppningsvis sa far jag ett jobb dar jag kan vara upp i manniskor och se mer av vad melbourne har att erbjuda! wiie, nu borjar det ga framat kanner jag.. vet dock inte an var allt ar, bussar, tag osv.. Maste verkligen borja ta tag i sant om jag ska ta mig sjalv till jobb och liknade.

anywho, klockan halv sex sa ska jag och Josh bror Chris ga och se Avatar for andra gangen.. haha. besatt? men den ar saa javla bra den filmen alltsa sa jag vill ju bara do. Sa det ska bli skoj..
det ar ratt kallt har idag om ni undrar, regnade igar och det ar inte mycket battre idag. Hoppas pa solsken snart, i forrigar sa hade vi over 40 grader, var helt sjukt varmt. Man svettades till och med klockan 2 pa natten.. men ja alskart! Ge mig mer sant vader, jag vill bli brun brun brun!
var fest i lordags, jag vill inte ens prata om det.. haha. Gick totalt overstyr. hua. men men, sant som hander.. jag sagar bara som sa att Linda Olsson, 35 graders varme, alkohol och spapool inte gar hand i hand..

bilder finns pa facebook. kan inte ladda upp nu :)


hors snart.
xoxo


Dagarna rullar vidare.

--- Datum: 2010-01-08 Tid: 07:00:04
hej pa er igen!
umm.. inget speciellt har hant sen sist. Varit och kollat utsikten, traffat tejerna, ute och gatt. Sa inget mer spannande an sa.. Ikvall har jag ingen aning om vad som hander, det ar tydligen sa att alla har typ semester fran skolor osv sa ingen ar typ hemma. Ratt trakigt men det blir battre i mitten/slutet av januari. Forhoppningsvis har jag ett jobb da ocksa som man kan se framemot.

Tankte bara slanga in lite bilder har sa ni har nagot att roa er med..

later.





6 januari

--- Datum: 2010-01-06 Tid: 06:14:59

Good morgon pa er! Har ar klockan nu 4 pa eftermiddagen.. Har inte gjort ett skit idag, kollat pa sex and the city med josh och chris bara.. ratt skont med tanke pa att mitt ansikte ser ut som en fucking brandbil! Helt sjukt vad solen ar stark har.. jag smorjde in mig med nagot som kallas invisible zink faktor 30, ska tydligen va det basta mot solen.. trots det sa brande jag mig.. bara i ansiktet dock, jag har fatt ratt bra med farg pa benen efter att ha solat i en dag.. tank efter 2 manader har i melbourne? woho! love it.

Har inte borjat sokt efter jobb an, vantar pa taxfile nr ocksa maste jag skriva klart mitt engelska cv.. gar inte sadar jatte bra, men.. jag forsoker. Ska nog kopa ett sim kort idag med ett aussie nr. Om vi nu tar bilen till nagot shopping center..

jag ar inte sa pratglad har borta... kanns konstigt att kommunicera pa engelska.. jag forstar det mesta och nar jag tanker i huvudet pa vad jag ska saga sa later det toppen, haa men nar jag val ska prata ut det sa blire skit :P men det kommer val antar jag.

Snart kommer lite bilder ut har fran Melbourne city och fran lake lysterfield :)

take care
xoxo


day 3 melbourne.

--- Datum: 2010-01-04 Tid: 01:26:00

Hej hopp vanner i sverige.
Jag ar nasta nyvaken och sitter och kollar pa nar Josh lagar scrambled(stavas det sa?) eggs, det har varit daligt vader anda sen jag kom hit men idag nar jag kollde ut genom fonstret sa ser jag bla himmel och SOL! lovely. Detta vader gor mig saaa glad. Inte sa overdriver varmt men det ar verkligen tillrackligt varmt for mig. Det ar mellan 17-24 grader tror jag.. hihi. Idag sa ska nog jag och josh ut till Melbourne city, kommer bli as roligt. Kameran ska med och hangas runt halsen som en typisk turist, tog inte med mig nagon bra vaska for jag var sa javla less for att det var for trangt i min backpack.. sa jag far nog kopa en vaska idag om jag hittar nagon for rimligt pris.

Igar var jag, Josh, hans mamma debra och hans lillebror chris pa bio. Vi sag avatar i 3d och fyfan vilken helvetes bra film.. grat titt som tatt och hade goosebumps genom hela filmen. Det var verkligen en av dem basta filmerna jag sett pa mycket lange.. och jag vill vara en san dar avatar och leva i deras as coola varld.

om ni undrar varfor det inte finns aao fast med prickar sa ar det for att jag sitter vid josh dator, min ar slut pa batteri och det gar fan inte ladda den.. den javla adaptern mamma kopte at mig for att kunna anvanda mina saker ar konstig.. eller det funkar pa min platttang men inte med datorn.. den kontakten ar som for stor pa natt vis.. irriterande som fan. Vet inte riktigt hur jag ska gora..

Nu ar det frukost :) ha det bra alla dar hemma.
xoxo


dag or natt.

--- Datum: 2010-01-02 Tid: 01:43:07

Trött som ett svin, kl är tjugo i tolv här.. vaknade kl sju i morse typ och nu är jag redo för sängen igen.. haha dålig jetlag? Mår illa som ett svin också, galna kängrusjukan kanske? eller så är jag bara hungrig.. Josh ligger och sover som den lilla sjukling han är så jag får vackert vänta på att han vaknar så jag får nån frukost.. vågar inte gå och rota i kylskåpet.. så hemmastadd har jag inte blitt än.

annars då? Jo, har lite otur med vädret.. regnar och är.. regning. Varmt dock men jag vill ha sol och bad ;D haha. Men det kommer till veckan sa Josh. Nä nu måste jag lägga mig ner.. mår inte alls nå bra.

pusshej
och ta hand om er.
xoxo


RSS 2.0