>

puffy face and aching stomamch.

--- Datum: 2010-03-03 Tid: 03:21:29
jag ar sjuuuk :( borjade med feber och forkylning, nu ar min mage konstig. vad hander? Det ar en himla fel vecka att ga och bli sjuk i, otroligt fel vecka. Var meningen att jag skulle jobba varje dag fram till fredag, idag skulle jag ha jobbat 9-5 men jag kom knappt ur sangen i morse. Jag hoppas jag mar battre i morgon, jag behover pengarna. Och stackars  Josh for jobba istallet for mig ocksa, han har jobbat varje dag i 2 veckor stackars baby :( tycker sa synd om honom, han ar sa less pa stallet. haha, klandrar honom inte. Men jag ar tacksam for att han tar hand om mig nar jag ar sjuk, och nar jag inte ar sjuk :D hihi. Jag har den basta killen i vaaarlden!

anywho, idag ligger jag i sangen. Kollar pa pretty women och har mollygirl bredvid mig. Hatar att vara sjuk och vara fast i sangen, det ar sa trakigt. Och jag hoppas verkligen att jag blir frisk idag eller i morgon sa jag kan jobba i morgon och pa fredag.. pa lordag sa ska jag och josh aka till chadstone och shoppa, chadstone ar modecentret i melbourne typ. Jag behyover nagonting till sondag, for pa sondag ska jag till future music festival!!! yeyeyeye! kommer bli saaa grymt.  Lineupen ar hur bra som helst.

har nar ni artisterna.
The Prodigy
Empire of the sun
Franz Ferdinand
David Guetta

Booka Shade
Erick Morillo
John Digweed
Sven Vath
Above & Beyond
Dubfire
Boys Noize
Spank rock
Way out west
Bag raiders
Space invadas
jump jump dance dance

Later ju faktiskt inte sa illa, david guetta och bag raiders ar troligen det basta under denna festival :D haha.
Sa jag hoppas bara att jag blir frisk sa att jag kan festa sonder..woohoo!
Btw sa har jag ingen telefon langre, den forsvann i lordags natt.. jag var for full och jag dackade vid vagkanten, nar jag vaknade hemma hos benny bredvid josh sa visste jag inte var jag var, josh var upset? hur sager man det pa svenska? haha. och min vaska var tom. suck. som tur var sa raddade josh min kamera och min planbok. men mer an det hittade han inte.. sa jag hoppas min telefon kommer fram snart annars vet jag inte vad jag ska gora.. gagagaga. vill inte lana en telefon av debra heller, om jag skulle tappa bort den ocksa. livet ar jobbigt ibland haha.

Nu ska jag sluta traka ut er, vi hors val snart igen :)
xoxo

RSS 2.0