>

Home for now

--- Datum: 2011-06-27 Tid: 13:33:17

JAG ÄR HEMMA! :D

i alla fall för nu, för ett tag. Ska lägga upp lite bilder senare tänkte jag, så ni kan gotta er lite :)



xoxo


väntar man på något gott väntar man aldrig för länge.

--- Datum: 2011-06-16 Tid: 19:29:18
Hej på er.
Går segt det här haha, men men.. bättre lite än inget. Helgen hemma var iaf överlägsen, hade så sjukt roligt. Det blev dock ingen utgång med lillasyster, träffade på jonas och wallberg så jag kände att jag hellre gick ut med dom än med studenterna. Anywho så blev det en jävla röjar helg, 3 dagars med trevligt umgänge.

Torsdagen: Studentfirande, drack mer än vad jag skulle ha gjort kanske. Blev riktigt "pimmad" som det sas.. Lidberg, wallberg och jonas kom förbi hos oss och drack sig en liten fördrink och efter det så tog vi en taxi ner till stan där vi satte oss på olearys, väl där träffade jag på timmy, elin och evelina rask som jag inte sett på tusen år så det var riktigt roligt att få se den tösen. kvällen fortsatte, hamnade på jacks bar och därefter memento.. När memento stängde så fick jag skjuts hem av Sanna. Sätter punkt där haha, svamlar mest bara men det gör väl inget?

Fredag: Åkte hem till Lina och solade på världens bästa tak, ja det är verkligen världens bästa tak. Man går ut från hennes vardagsrums fönster till en liten platå på taket där man kan ligga och sola, och hon har tydligen sol från 8 på morgonen till 6 på kvällen, hallojj!? hur bra är inte det egentligen? Så där låg vi och tag och stekte och surrade, jag började dricka nån cider eller två och sen skjutsade Lina ner mig till stan där jag mötte upp Norpan och resten av gänget. Forsatte våra alkohol förtäringar där tills vi vandrade ner mot stan. Gick förbi en liten man som stod och spelade dragspel, haha då blev det fart kan jag lova, där stod vi och dansade och skrek till den där stackars mannens förskräckelse. Hamnade tillslut på memento igen. Men när jag efter 10 cider senare fortsätter att dricka vodka redbull och sen inte kan stå på mina ben utan ramlar istället omkull på dansgolvet så tyckte vi att det var bäst att gå hem.. och så blev det..tror jag? heheh hee.

Lördag: Lina ringer och väcker mig tidigt som satan(tyckte jag) jag var fortfarande full och vidrig, men det var väl bara att kliva opp. För jag, Lina, Erik, Swing och mer folk skulle på himla badet och sola.. mmmh jätte fint där låg och och mådde apa. Blev tvungen att gå på världens äckligaste toalett och spy lite grann.. men efter ett dopp i polen så mådde jag väl relativt bättre.. Efter 5 timmar på himlabadet så blev det dags for grillning hemma hos Lina med sköna människor, tog mig sisodär 4 timmar att bli pepp men tillslut så var jag lika full och glad som alla andra. Efter en rolig förfest så hamnade vi återigen på memento haha. Det blev dans, karaoke, drinkar och sköna människor.

Mycket trevlig helg, grät en skvätt när jag var tvungen att åka hem.
men nu har det också löst sig, jag åker tillbaka till Sverige om en vecka, och då blir jag nog där ett tag också :)
gött, är väl lite på tiden va kanske?

Lite bilder kanske kommer upp snart också, annars så finns dom på fejjan :)

xoxo

home sweet home

--- Datum: 2011-06-09 Tid: 09:00:20
Åh så skönt det är att vara hemma :) Kom hem igår natt men blir bara här över helgen sen tillbaka igen. Men lillsyrran tar studenten idag så det är självklart att man vill vara närvarande. Men vilken skön känsla att komma hem efter att ha haft sån hemlängtan.

Ikväll blir det rull rulle :D syrran går ut kl 13 och efter det så är det ju fika och grejs här hemma. Ska supa ner sis ;) hihihi. Har aldrig festat med na förut så det kommer bli gött. Ska ut med henne på stadshuset med! Haha, jag å studenterna!

men nu måste jag hoppa in i duschen, mycket som skall fixas!
hörs

xoxo




liten lördags outfit för nån vecka sen
shorts: new look(uk)
baddräkt: h&m
transparent skjorta: bikbok

RSS 2.0