>

long long time

--- Datum: 2011-05-19 Tid: 14:46:19

Jag som skulle bli bättre på att blogga, ja det gick ju åt helvete. Så otroligt mycket har hänt sen sist, sånt som jag inte vill skriva ner här, men för att kortfatta allt lite så har jag ju varit i australien, vi åkte till asien 1 månad, sa hej då i bangkok, kom hem, åkte till vemdalen, hade skit roligt, gick vilse och tappade bort mig själv, mitt förhållande tog slut och nu sitter jag i England och skriver det här .

Jag bor i en byn Newbury som ligger lite mer än 1 timme utanför London, jobbar som au pair. Har bara varit här i en vecka och just nu är väl allt 50/50 familjen är jätte snälla, men byn är så liten och tråkig och långt ifrån allt så det är väl det som känns jobbigt. Jag hoppas jag hittar någon att umgås med snart annars fan dör jag alltså. Tänkte väl iaf ge det 2-3 månader. Anyways så har jag bara hand om 1 unge, en tjej som fyller 6 år i oktober. Och när hon är hemma är det ingen lugn stund, haha. Hon älskar att leke, hon är inte som många andra barn som tycker om att kolla på film ;D ne det ska vara lek hela tin. full fart bara! jag känner mig som en gammal kärring, går och lägger mig kl 10 på kvällarna och upp vid 7.

Utöver allt detta så mår jag OK, det går upp och ner. Kan ibland känna att jag gjort många dumma val på senaste tiden, inte riktigt varit mig själv. Istället så har en fullkommlig främling tagit sig in och jag vet inte riktigt varför. hatar att inte ha några svar, och jag kommer kanske få ångra de val jag gjort, kanske inte. Just nu är allt bara konstigt och jag känner mig väldigt tom. det är bra då iaf att man är expert på att gömma sina känslor och sätta på sig masken.

men nu så ska jag iaf försöka uppdatera lite oftare.
xoxo


RSS 2.0