>

poo poopidoo

--- Datum: 2010-02-23 Tid: 02:30:05

som svar pa kommentarerna i det forra inlagget sa bor jag for narvarande i Melbourne Australien, rattare sagt i Sassafras ca 1 och en halv timme utan for sjalva city. Och jag jobbar pa subway i Ferntree gully. Sa nu vet ni det :)

Dagarna rullar pa, jobbar och star i. Det ar sjukt vad tiden gar fort.. har snart varit har i 2 manader.. 2 MANADER! galet. Tank att snart sa borjar min semester haha, jag kommer snart att fa resa som en riktigt backpacker. Nagra manader till sa har jag forhoppningsvis mina peningar :)

anywho, idag och i morgon sa ar jag ledig fran jobb. Sa idag sa ska jag umgas med James, vet inte riktigt vad vi ska gora men han kommer snart och hamtar mig.. ska se om jag far med han till knox shopping centrum sa jag kan kopa det jag behover. och jag behover..

1. Svarta arbets byxor, far icke langre jobba i tights.
2. Mascara, solpuder och foundation.
3. bikini

ja det ar val det tror jag, och jag ska forsoka att hitta det billigaste av allt detta. Provar nog K-mart. Budget.

Har aven en ledig dag i morgon ocksa, skont. Da ska jag umgas med Lucinda och forhoppningsvis nagra fler av tjejorna. Om vadret tillater sa ska vi chilla med Lucindas pool och battra pa brannan. Sa jag hoppas verkligen det blir varmt och fint i morgon. Jag behover det, ser ut som en blekfis bredvid Josh efter hans 3 camping dagar pa stranden.

Nu ska jag borsta gaddarna och gora mig nagorlunda anstandig.
peace


maybe im amazed of the way i really need you.

--- Datum: 2010-02-17 Tid: 10:44:37
God kvall pa er.
Har inte sa mycket att ge er idag, jag jobbar pa pa dagarna bara. 12-5 i snitt. Idag var det riktigt tufft, blev ensam i nagra timmar och det kom ju sjalvklart hur mycket folk som helst, och mupparna skulle ha smothie sa det tog ju extra lang tid. toppen. Men det gick bra iaf. Javligt stressigt bara.  Hann inte andas pa ungefar 1 timme. Men nu ar jah iaf hemma, matt och belaten. Trakigt dock for jag ar ensam, Josh ar campar i 3 dagar med nagra kompisar. Var meningen att jag skulle med men jag hade inte rad och jag ville inte ta ledigt fran jobbet sa jag tog Josh skift istallet.. har jag skrivit detta redan kanske? haha vet inte. Men iaf.. nu vet ni. Blir jobb i morgon igen, 12-5. Efter det vet jag inte alls vad som hander, vill gora natt. The good old pooey kanske, men icke.. jag jobbar fredag och ingen annan verkar ska ga ut sa det ser morkt ut. hmm.. ja jag kommer nog pa nagot.

yey, josh ringde nyss. trevligt trevligt. Berattade om hur manga kangrur och skit dom sett.. jaha kul kul. Synd att jag inte kan vara med.. haha. Na, det varmde mitt lilla flickehjarta att karln ringde :) Apropa josh, forsta natten jag sov sjalv inatt eller blir det igar natt? aja, har sovit bredvid nagon i over 1 manad i strack.. SHIT. Jag kunde verkligen inte somna igar.. kollade forst pa en dokumentar med Deb och Chris somnade i soffan och sov i nagra mintur gick hur latt som helst nar det var folk i narheten men nar jag la mig i sangen helt slutkord och trott som en skogshuggare sa gick det inte, vred och vande pa mig och var less. Kunde verkligen inte somna, sjukt irriterande. Sa himla van med att sova bredvid nagon sa nu har jag handikappad och kan inte sova sjalv.. bortskamd? josh kom heeem sa jag kan sova!!!

xoxo

Boored.

--- Datum: 2010-02-15 Tid: 03:41:34
huhu jag har sa trakigt for tillfallet, hujedamig. Josh jobbar till fem och jag ar fast har uppe pa berget, hualigen vad jag onskar att jag hade en bil har. Men tyvarr sa har jag inte rad att kopa en. suck. Skulle kunna ta bussen och sen ett litet tag vidare till knox shopping centrum men jag har inte losa cash pa mig sa det gick ju inte heller for sig. Min enda lediga dag den har veckan och jag har inget att gora.. traaaaaakigt.

Igar var det ju iaf alla hjartans dag, jag var bakis. haha, Dagen fore sa var vi namligen pa en 21 ars fest. 21 ar firas stort har sa det var gratis alkohol och en massa tok. Roligt vare. Jag och Jman provade pa att ga ut som ett par ocksa for forsta gangen, gick val bra antar jag. Men vi ar inte ett par, utan.. umm.. vi haller bara inte pa med andra? hmm.. jag vet inte vad det ar men whatever. Iaf, alla hjartans dag. Vaknade upp hemma hos Alex, var mer dod an levande sa vi akte till hungry jacks eller burger king.. samma sak typ. och kopte med oss lite mat, akte vidare till en ang och kande oss fria med fotterna bar i sommar graset. Jag kande mig mest illa maende men iaf. Vi akte tillbaka till Alex hus och kollade pa film, senare sa akte vi hem och hade en underbar alla hjartans dag middag med familjen hallam/payne.
Ja, det var min helg det. Hoppas eran varit lika bra :)
later
xoxo

my new me.

--- Datum: 2010-02-10 Tid: 07:43:24
Natalie har gjort mtt har idag, lugg och lite morkare :) Jag alskar det.

subway artist.

--- Datum: 2010-02-08 Tid: 03:18:41
jag ar nu en subway designer.
josh ocksa..
.. vi bor tillsammans..
.. jobbar tillsammans..
.. jag ar kar i karln..
.. han ar icke kar i mig..


underbart.

words from a open heart.

--- Datum: 2010-02-04 Tid: 06:53:22

so i act cool on the outside, but its eating me alive.


days of my life.

--- Datum: 2010-02-04 Tid: 06:51:30
Hej vanner.
Jag ar inte sa aktiv har, jag ar ledsen for det. Haller mest till pa ansiktsboken.
Hur gar det har down under da undrar ni kanske? Har varit javligt tugnt, svart att hitta jobb, lite pengar och obesvarade kanslor. Precis som hemma da. toppen.
jag har lamnat in en massa cvn, sokt hur manga jobb som helst over internet men ingen lycka. Hoppas det vander i morgon for i morgon ska jag pa arbetsintervju, pa subway. ha! Josh ska ocksa dit i morgon, pa arbetsintervju. Far han det jobbet sa dodar jag karln alltsa.

Far jag inget jobb snart sa har jag en backup plan, ingen hojdare men det ar nagonting sa jag slipper aka hem iaf. Au pair har i australien nagonstans. Forhoppningsvis bara i 3 manader sa jag kan resa runt natt. Men jag hoppas ju pa ett jobb saklart sa jag verkligen kan spara ihop lite pengar och aka till byron osv. Men just nu sa kanns det iaf som att jag vill aka harifran, Inte fran australien men.. melbourne kanske. fett jobbigt. Lite for personligt att ta det har men bajs sager jag bara. Forsta gangen mitt hjarta nastan haller pa att rasa samman. Ar en javla tur att jag ar expert pa att gomma mina kanslor och le pa utsidan nar jag faller ihop pa insidan.

vill ni se bilder sa finns dom pa facebook.
c ya there.

RSS 2.0